nedelja, 25. oktober 2015

Ta teden v slovenski blogosferi #3

Zopet je nedelja, kar pomeni nova objava 'Ta teden v slovenski blogosferi'. V tej objavi si lahko ogledate vse objave, ki sem jih ta teden z veseljem prebrala in jih delila z vami na facebook strani najinega bloga. No seveda to niso edine dobre objave tega tedna, ampak ker sem se odločila, da bom delila le eno objavo dnevno, je tukaj le 6 objav. Če si kakšno želite podrobneje prebrati lahko le kliknete na naslov in že se boste znašle v okenčku z objavo :)
Če bi se želeli našemiti za noč čarovnic, a nimate ideje, potem je Tayin blog pravi naslov za vas. Vse kar potrebujete je make up in nekaj časa, da si ogledate vse njene kreacije in se odločite za vam najljubšo (kar je zelo zelo težko). Začetek tedna je Taya na svojem blogu objavila prečudovit Poison Ivy make up, ki je kot nalašč za 'last minute look'. 

Tayi lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Facebook
Jesen je v polnem zamahu, tako zunaj kot na naših obrazih. Kdo se lahko upre prečudovitim jesensko obarvanim senčkam in šminkam? Če iščete paletko, primerno za jesen, ali pa se takih barv preprosto ne morete naveličati, potem si le oglejte Cargo - Vintage Escape paletko, o kateri je v začetku tedna pisala blogerka Ana na blogu Beautysaur. Jaz sem se v paletko zaljubila na prvi pogled :)

Ani lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:


vir

Nedolgo nazaj (natančneje 21. oktobra) se nas je veliko blogerk odločilo napisati objavo z rožnato temo. Namen je bil predvsem opozoriti na nevarnosti raka dojk in velik pomen samopregledovanja, katerega se velikokrat ne poslužujemo (iskreno, tudi sama sem bolj lene sorte). Vse objave so prečudovite, zato vam priporočam, da preberete vse. Danes pa bi želela z vami deliti eno, ki mi je še posebej pri srcu. Na blogu Lacquered Bits lahko najdete čisto preprosto manikuro, z močnim sporočilom. Njeno objavo preprosto morate prebrati.

Metki lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Blogerko Vesno in njen blog Chunky Cheeks sem odkrila šele pred kratkim, ko je Taya njen blog delila na twitterju. Na blogu Chunky Cheeks najdete nekaj ocen izdelkov, večinoma pa si lahko spočijete oči na čudovitih kreacijah, od futorističnega make upa pa do Poison Ivy, katero danes delim z vami. Super 'look' za vse, ki še ne veste kaj bi bili za noč čarovnic :D

Vesni lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Alessandro je pred kratkim vsem ljubiteljicam lakov postregel s svojo jesensko in zimsko kolekcijo lakov. Na blogu Nail 2 Express si lahko ogledate lakec po imenu Black Diamond, ki je na voljo v Glam Rock kolekciji. Kolekcija je sicer polna temnih modrih in vijoličastih odtenkov in prepričana sem da bo všeč marsikateri, še posebej zaradi kakovosti lakov.

Katji lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:


Essence je pred kratkim sporočil, da bodo letos izdali nov adventni koledar (že na voljo na Click2Chic). Koledar je namenjen predvem lakoholičarkam, saj se v njem večinoma skrivajo laki (in pa še nekaj drugih dobrot, katere si lahko ogledate če s klikom na zgornji naslov). Če vas 'matra firbec' kaj vse lahko najdete v koledarju, potem je objava na blogu Pink Diamond pravšnja za vas.

Teji lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:Za danes bi bilo to vse ;) Hvala za branje.
Ne pozabite mi slediti na naslednjih socialnih omrežjih in deliti objavo s prijateljicami:
Facebook
Bloglovin'
Instagram
Twitter

Pozdravček do naslednje objave ;)
Tjaša

6 komentarjev:

  1. Hvala, da si delila mojo objavo. :) Podpiram, da podpiraš druge blogerke. <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Še enkrat hvala za share :) Pa sem zaradi tebe odkrila še en nov blog :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Chunky Cheeks sem pa šele zdajle na novo odkrila! :)

    OdgovoriIzbriši