četrtek, 21. april 2016

Razvajanje v ''Tistih dneh'' z MeTime škatlico

Pozdravljene!

Kolikokrat se mi je že zgodilo, da sem pozabila kupiti nujne zadeve pred začetkom menstruacije ali pa sem bila prepričana, da imam sigurno še vsaj polovico škatle tamponov, pa na koncu ni bilo niti enega.
Začetek menstruacije že tako ni prijeten za večino žensk, ko pa nimaš niti higienskega materiala za prvo silo je pa kriza.

Ta problem je rešila Tjaša Deu z druščino.
Na trg so pripeljali novo mesečno šlatlico, ki nas oboroži za ''tiste dni''.

Kako deluje?
Ko se naročiš, izbereš enega izmed treh paketov:
-NADOMESTNI FANT, vsebuje samo higienski material, do 25 kosov
-PREMIUM PAKET, vsebuje do 25 kosov higienskega materiala in vsaj 4 dodatke (čokolada je zagotovljena!)
-ULTIMATE PAKET, ista vsebina kot v PREMIUM paketu, le da vsebuje do 40 kosov higienskega materiala.

Higienski material si izbereš sama. Kaj in koliko je torej čisto tvoja izbira. 
Izbiraš lahko med znamkami Always, Jasmin in O.b.
Torej izbereš si znamko, ki ti najbolj ustreza, lahko tudi mešaš ali pa sprobaš znamko, ki je še nisi, mogoče pa postane nova najljubša.
Nato izbereš število, lahko vzameš recimo 10 tamponov, 10 ščitnikov perila in 5 vložkov ali pa katerokoli drugo kombinacijo, saj sama veš koliko približno porabiš med eno menstruacijo.

Poleg dobiš tudi čokolado, kaj bi brez nje.
Čajčki, so tudi vključeni, pa seveda kakšen kos nakita, da nas spravi v boljšo voljo in še in še.

Vsebina se vsak mesec spreminja!

Pa da predstavim vsebino moje škatle, najprej sem bila presenečena nad velikostjo, sem pričakovala vsaj pol manjši paket.
Ko odpreš paket zagledaš lep roza papir, z nalepko MeTime in pozdravno sporočilo, ki ti zaželi dobrodošlico v družini MeTime in predstavi vsebino. Pod papirjem pa se skrivajo vsa presenečenja.
Sama sem si izbrala  10 tamponov Jasmin normal, saj sem želela sprobati kar še nisem. Drugače uporabljam O.b. tampone in pa občasno Jasmin z aplikatorjem, ker so praktični za uporabo na javnih WC-jih.
Tamponi pridejo zapakirani v vrečki.
Izbrala sem si tudi 10 dnevnih vložkov/ščitnikov perila Always Slip, saj so mi ščitniki nepogrešljivi ob uporabi tampona, da se počutim bolj ''varno''. Običajno uporabljam Carefree in Natura Femina Organic od Tosame. Pa če imam priložnost probat še Always zakaj pa ne. 
P.s.: So fleksibilni, tako da so primenri tudi za bolj sexy dneve ko si zaželiš nositi tangice.
Zadnjih 5 izbranih kosov pa je Jasmin Nature Night, bombažni nočni vložki, saj prve dni menstruacije ponoči ne morem uporabljati tamponov. 

Zdaj pa na zabavni del.

Prva stvar, ki mi je padla v oči je bila Milka Choqsplash Mint, sem jo imela kakšen emsec ogledano v trgovini, pa sem se zadrževala. Mislite da je zdržala kaj več kot eno hitro fotko? Seveda da ne! 
Božanska je, obožujem AfterEight, ta je pa sploh odlična, seveda zaradi milkine čokolade ;)
Za ljubiteljice kislega, so poskrbeli Skittles Sour. Sama sicer nisem ljubiteljica,  ampak sme vseeno pojedla 4 ostale pa podarila bratu, naj ima še on kaj od mojih škatel :P
Za pomiritev so poskrbeli čajčki, tokrat so bili to Teekanne in sicer Detox & Slim, Purify & Slim in Fit & Slim. Jaz sicer čajev ne maram (razen ko sem bolna) ampak jih bom vseeno preiskusila, mogoče me pa ti prepričajo :D
Za osvežitev sem prejela Hello Kitty osvežilne robčke, vlaćni robčki so vedno nepogrešljivi v vsaki ženski torbici, tkao da bodo prišli še kako prav. Imajo pa res zelo nežen vonj, ki me spominja na Dove milo.
Za moje make up gobice bo poskrbelo trdo milo znamke Aroma Natural Elements z vonjem maline.
Ta je že na pol uporabljen, saj ga vsak dan uporabljam za čiščenje gobic.
Diši res božansko in me popelje v poletne čase.
Prejela sem še 2 ''federček'' elastiki, ki jih uporabljam vsak dan tako da 2 dodatni sta zelo dobrodošli.
Uporabljam jih zjutraj/zvečer pri obrazni negi, med nanašanjem ličil in ponoči.
Lepo držijo lase v čopu in jim ne spremenijo oblike, saj navadne elastike ponavadi pustijo sled.
Da se bomo v tisith dneh počutile malo bolj glamurozne, pa je Tjaša izbrala še 2 kosa nakita.
Zlato dolgo verižico z obeskom maske in zlato prikupno zapestnico z majhnim srčkom (sem jo podarila mami, ker na moja zapestja ne paše: P)

Nad vsebino škatlice sem navdušena, sploh pa nad tem, da same izberemo kaj in koliko želimo prejeti. Definitivno bom naročila kakšno, ko porabim vse zaloge, včasih se je potrebno malo razvajati.

Moje bralke pa lahko pri naročilu škatlice uporabite tudi 10% promocijski popust na katero koli škatlico, če uporabite promocijsko kodo ''Ajda Beauty'', ki jo vpišete v čisto zadnje polje pri naročilu.

Vse o MeTime škatlici pa lahko prebereš na spletni strani in FB strani.


Naj vam ''tisti dnevi'' čim lepše minejo ;)

Ajda*
*Izdelek mi je bil poslan s strani podjetja/PR, moje mnenje je vedno iskreno!1 komentar: