nedelja, 11. oktober 2015

Ta teden v slovenski blogosferi #1

Tiste, ki najinemu blogu sledite preko Facebook strani ste gotovo že opazile, da sem začetek tega tedna začela z novo rubriko na tem blogu, imenovano 'Ta teden v slovenski blogosferi'. Moj namen je vsak dan deliti eno objavo slovenske lepotne blogerke (na facebooku) nato pa konec tedna (v nedeljo) vse delitve strniti v objavo na blogu. Najbolje, da kar začnemo s prvo objavo. Če vas katera izmed opisanih objav pritegne lahko le kliknete na naslov in preberete objavo.



Ta teden je veliko lepotnih blogerk pisalo o prvi konferenci za lepotne blogerke pri nas. Moram reči, da sem prebrala skoraj vsako objavo na to temo in prav vsaka je bila vredna branja, saj so si objave med seboj zelo različne. Taya se je odločila delček znanja, ki smo ga na konferenci osvojile, deliti z bralci. V njeni objavi lahko najdete deset osnovnih nasvetov za boljše bloganje.

Tayi lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Facebook





Zadnje leto sem vse bolj obsedena z rdečili za lica, kar pomeni, da sem vse bolj obsedena z vsemi objavami povezanimi z njimi. Še posebej so mi všeč 'top x rdečil za y letni čas' objave, zato mi res ni čudno, da sem se za Živino objavo tako ogrela. Denarnica mi sicer ni hvaležna ampak kaj morem... you can't win them all...
Živa je v svoji objavi z bralkami delila 5 rdečil po dostopnih cenah, katera bodo to jesen lepo obarvala vaša lička. Vse 'blushoholičarke' si morate takoj prebrati objavo in ogledati 'swatche'. Za luknjo v denarnici ne odgovarjam ;) 

Živi lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:





Vse ljubiteljice olja pozor! Nuxe olja so zakon... no vsaj tako pravijo punce, ki so njihova olja že sprobale. Simona je predstavila šimrasto različico olja, ki na prvi pogled izgleda kot prava šimer bomba v steklenici, če vas zanima kako izgleda na koži pa to lahko vidite na spodnji povezavi. Olje se sicer lahko uporablja za obraz, telo, lase in tudi kot osvetljevalec.

Simoni lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Instagram


Golden Rose Slovenia + a small giveaway
(Nyx's Beauty Blog)

vir

Nedolgo nazaj je v Slovenijo prišla nova znamka ličil z imenom Golden Rose. Kjer je nova znamka smo seveda tudi blogerke, ki vneto testiramo nove izdelke ter o njih pišemo na blogu. Nyx je v svoji objavi predstavila več izdelkov znamke Golden Rose: svinčnik za usta, senčilo za obrvi in maskaro. Poleg ocene vas na koncu objave čaka tudi mala nagradna igra, kjer lahko zadanete izdelke Golden Rose. Nagradna igra traja le še 5 dni, tako da hitro odklikajte na objavo in se pofočkajte ;)

Nyx lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Instagram



Ocena: HerBio - AHA sadna peeling maska
(Uniqapoly)



vir

Odkar so se začele moje težave s kožo preberem vsako objavo o AHA in BHA kislinah, ki mi pride pred oči. Ena izmed zadnjih objav na to temo je iz bloga Uniqapoly in govori o AHA sadni peeling maski zanamke HerBio. Po mnenju avtorice bloga, Polone, je maska primerna predvsem za zelo občutljivo kožo, saj je zelo nežna in kože ne iritira. Več informacij pa lahko najdete v njeni objavi :D

Poloni lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:
Instagram


Zabavna, dišeča, sproščena in maldostna linija nove kolekcije dvorec trebnik dt
(Sugarlove blog)


vir

Pri Dvorcu Trebnik so nedolgo nazaj lansirali novo linijo, katero so poimenovali kar dt. Linija me je takoj pritegnila, predvsem zaradi lepega pakiranja, a sem se odločila, da z nakupom vsaj še malce počakam (dokler blogerke ne objavijo ocen izdelkov). Ena izmed prvih je oceno napisala Monika iz bloga Sugarlove Blog. V njeni objavi si lahko preberete vse kar morate vedeti o nekaterih izdelkih iz nove dt linije. Mene je naprimer zelo pritegnil Funky coconut gel za tuširanje :)

Moniki lahko sledite na naslednjih socialnih omrežjih:



To bi bilo za danes vse, upam da ste ob prebiranju objave uživale. Če imate glede tovrstnih objav kakšen predlog ali pripombo, bom to z veseljem upoštevala.
Ne pozabite mi slediti na naslednjih socialnih omrežjih in deliti objavo s prijateljicami:
Facebook
Bloglovin
Instagram
Twitter

Pozdravček do naslednje objave ;)
Tjaša












6 komentarjev: